CREPIWERKEN IN LIERDE

Voor kwalitatieve crepiwerken in regio Lierde en Ninove zit u goed bij Pollentia. Crepi wordt toegepast als gevelbekleding voor woningen en bedrijven. Dit geeft een mooie uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Bij ons rekent u op werken met crepi van de allerhoogste kwaliteit.

 

Crepiwerken als afwerking van uw woning

Crepi is een soort sierpleister voor op gevels die bestaat uit cement en zand. Het oogt niet alleen bijzonder mooi, het dient ook als extra beschermlaag tegen vocht. Daarom passen we crepi vaak toe bij onze bouw- en renovatiewerken. Als ervaren aannemer zorgen we ervoor dat de crepiwerken van een hoge kwaliteit zijn. Crepi komt voor in veel verschillende kleuren en is dus geschikt voor zo goed als alle woningen. Naast crepi kunt u ons ook inschakelen voor andere afwerkingswerken. Zo staan we in voor kwalitatieve vloerwerken. Of wilt u uw huis laten schilderen? Ook dit behoort tot de opties.

 

Onze projecten

ZIE MEER

thumbnail for Danszaal
thumbnail for Kantine tennis- en padelclub
thumbnail for Kapel Kaprijke
thumbnail for Koffiebar Frank
thumbnail for Particulier project AV
thumbnail for Project NN

Vraag om meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de crepiwerken die ons bedrijf uitvoert? Wij vertellen u er graag alles over wanneer u contact met ons opneemt. Onze medewerkers geven u de juiste informatie en helpen u met het maken van een afspraak. 

Contacteer ons!