BUITENSCHILDERWERK IN REGIO LIERDE

Voor buitenschilderwerk schakelt u onze experts uit Lierde in. Pollentia heeft bijzonder veel ervaring met allerhande schilderprojecten. Wij deinzen bij onze schilderwerken niet terug voor moeilijk bereikbare plekken, complete projecten en hoge muren buiten uw gebouw. Hier zien wij juist de uitdaging in! Daarom zijn wij dé professional die u inschakelt voor buitenschilderwerken in Lierde, Brakel, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen en elders in de regio.

 

Schakel ons in voor al uw buitenschilderwerk

Onze ervaren aannemer staat klaar voor al uw schilderwerken buiten uw woning of bedrijf in regio Lierde en Brakel. Bij onze buitenschilderwerken gaan we steeds voor een professionele uitstraling. Dit doen we door eenheid te creëren en voor een nauwkeurige afwerking te zorgen. Onze schilders werken met professionele materialen en maken gebruik van de nieuwste technieken uit de schilderwereld. Zo zorgen we ervoor dat uw gevel er prachtig uitziet en volledig aan uw wensen voldoet.

Meer dan enkel buitenschilderwerken

Niet alleen voor schilderwerken buiten uw woning kunt u bij ons terecht. Als u een nieuwe bepleistering voor uw woning wilt, schakelt u ons in voor professionele crepiwerken. Dit kan uiteraard ook in combinatie met onze buitenschilderwerken. Naast buitenschilderwerk voeren we ook binnenschilderwerk uit. Door de schilderwerken aan de buiten- en binnenkant van uw gebouw op elkaar af te stemmen, zorgen we voor eenheid in uw woning of bedrijfspand. Wij leveren een totaalpakket af dat volledig klopt.

 

Onze projecten

ZIE MEER

thumbnail for Particulier project M
thumbnail for Particulier project F/DG
thumbnail for Particulier project AV
thumbnail for Koffiebar Frank
thumbnail for Project NN
thumbnail for Rouwcentrum De Deyn

Laat u adviseren

Heeft u interesse in het buitenschilderwerk van ons bedrijf uit Lierde? Of wilt u meer weten over ons bedrijf, alvorens u ons inschakelt voor uw buitenschilderwerken? Neem dan snel contact op met een van onze medewerkers. Wij vertellen u graag alles over onze diensten en uw mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Contacteer ons! Wij staan klaar voor al uw vragen.