BINNENSCHILDERWERK IN LIERDE

Bent u op zoek naar een specialist op gebied van binnenschilderwerk in regio Lierde? Pollentia staat voor u klaar. Ons bedrijf voert al jarenlang verscheidene schilderwerken uit binnen in woningen en bedrijven in Lierde, Brakel en omstreken. Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand er professioneel en net uitziet. Want u verdient enkel het beste!

 

Reken op ons voor kwalitatief binnenschilderwerk

Met kwalitatieve schilderwerken kunt u uw woning of bedrijfsgebouw langs binnen een volledig nieuwe uitstraling geven. Onze aannemer uit Lierde heeft al veel ervaring met binnenschilderwerk in allerhande gebouwen. Graag helpen wij ook u om uw woning of bedrijfspand in een nieuw jasje te steken. Bij al onze schilderwerken hechten we er veel belang aan om eenheid te brengen in het geheel. Zo zorgen we er bij schilderwerken binnen woningen of bedrijven voor dat de muren, de plafonds en vloeren allemaal met elkaar in harmonie zijn. We voeren namelijk ook vloer- en plafondwerken uit. Kan de buitenkant van uw woning of bedrijfsgebouw ook een nieuwe tint gebruiken? Schakel ons dan ook in voor uw buitenschilderwerk. Wij werken alle bouw- en verbouwprojecten tot in de puntjes af. Bij ons rekent u op een totaalservice.

 

Onze projecten

ZIE MEER

thumbnail for Particulier project AV
thumbnail for Particulier project F/DG
thumbnail for Particulier project M
thumbnail for Project NN
thumbnail for Rouwcentrum De Deyn
thumbnail for Zorgkamers De Bie

Laat uw woning opnieuw stralen

Wilt u ons inschakelen voor de schilderwerken binnen uw woning of bedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren op onderstaand formulier. We vertellen u dan alles over onze diensten en uw mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. 

Contacteer ons!