2J4A4488.jpg
2J4A4490.jpg
2J4A4489.jpg
2J4A4508.jpg
2J4A4485.jpg
2J4A4511.jpg
Zorgkamers De Bie

Levensvreugde Verblijven breidt uit met zeven extra zorgkamers

Vzw Levensvreugde Verblijven is een voorziening die professionele ondersteuning biedt aan personen met een beperking. Een aantal jaren geleden kon de voorziening uitbreiden met zeven extra zorgkamers en daar was een nieuwe aanbouw voor nodig.

Er werd geopteerd voor een laagbouw met een open gevoel. De zeven zorgkamers hebben elk een lavabo, maatmeubilair en er werd maximaal ingezet op de veiligheid van de bewoners. Op het einde van de gang kwam één grote gemeenschappelijke natte cel. Die is uitgerust met alle badkamervoorzieningen die nodig zijn om de bewoners de juiste zorgen te kunnen bieden.

Aan het plafond in de gang kwam een akoestisch vlies die we verborgen met een U-vormige structuur in warme houten latten. Dit is een eigen creatie van Pollentia. Tussen de latten voorzagen we lijnverlichting.

In dit project traden wij op als totaalaannemer wat betekent dat wij zowel de ruwbouw als de afwerking voor onze rekening namen. We schakelden onze interne en externe specialisten om dit alles tot een goed einde te brengen.

Architect: Geert De Ridder & Ignace Vermeiren

levensvreugde-verblijven.be

Jaar

2022

Locatie

Aalst

Tags

Totaalproject, Ruwbouw, Afwerking,