IMG_7243.jpg
IMG_7134.jpg
IMG_7213.jpg
IMG_7204.jpg
IMG_7140.jpg
IMG_7171.jpg
Aqualibi

Pollentia is trots om haar nieuwste project bij Aqualibi, het sprankelende waterpark van Walibi Belgium, te presenteren. Als toonaangevende aannemer hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig schilderwerk, en dit project was geen uitzondering.

Met een gebouw dat gevuld is met verschillende zwembaden en spannende waterglijbanen, was het essentieel om een levendige en uitnodigende sfeer te creëren die de vreugde van waterplezier weerspiegelt. Pollentia heeft deze visie tot leven gebracht door het toepassen van schilderwerk met speciaal ontworpen vinyl sjablonen, die een uniek en kleurrijk tintje aan het gebouw geven. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een betoverende omgeving te creëren die de gasten verwelkomt en inspireert.

Ons team van vakmensen heeft met nauwgezette precisie gewerkt om een duurzame en aantrekkelijke afwerking te garanderen die bestand is tegen de voortdurende uitdagingen van een waterparkomgeving.

Het resultaat van ons werk is een adembenemend en levendig gebouw dat de essentie van plezier en avontuur belichaamt, en dat de gasten van Aqualibi een onvergetelijke ervaring biedt. We zijn dankbaar voor de gelegenheid om aan dit opmerkelijke project te hebben gewerkt en kijken ernaar uit om nog vele andere inspirerende projecten te realiseren in de toekomst.

Jaar

2024

Locatie

Waver

Tags

Schilderwerken, Tegel & vloerwerk,