VLOERWERKEN IN LIERDE

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw vloerwerken onder handen wilt nemen in regio Lierde, Geraardsbergen, Ninove of Zottegem? Dan kunt u uitstekend terecht bij Pollentia, onze firma uit Lierde. Onze experts zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Zo heeft u weer jarenlang plezier van uw vloer.

 

Onze experts zorgen voor uw vloerwerken

Ons schilderbedrijf regelt al de vloerwerken voor uw woning of bedrijfspand in Lierde en omstreken. Een houten vloer moet om de zoveel jaar geschuurd en geschilderd worden. Zo blijven de vloeren jarenlang mooi. Als aannemer zorgen wij er graag voor dat uw vloer er opnieuw prachtig uitziet. Uiteraard is het ook mogelijk om een volledig nieuwe vloer te laten leggen door onze experts. Dat is echter niet het enige waarbij wij u kunnen helpen. Naast vloerwerk voeren onze experts ook kwalitatieve plafondwerken uit, en ook uw muren kunnen wij van een nieuwe tint voorzien. Bij ons binnenschilderwerk zorgen we er steeds voor dat alles mooi bij elkaar aansluit. Zo creëert u een geheel binnen het gebouw en draagt u een professionele sfeer uit.

 

Onze projecten

ZIE MEER

thumbnail for Kapel Kaprijke
thumbnail for Koffiebar Frank
thumbnail for Kantine tennis- en padelclub
thumbnail for Project NN
thumbnail for Particulier project AV
thumbnail for Zorgkamers De Bie

Plan een afspraak in

Plan een afspraak in bij Pollentia voor de vloerwerken voor uw woning of bedrijf. U bereikt ons via ons contactformulier of via +32 (0)55 21 16 89. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en bespreken de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ook onze projecten hierboven!

Contacteer ons! Wij staan klaar voor al uw vragen.