PLAFONDWERKEN IN REGIO NINOVE

Bent u op zoek naar een specialist voor plafondwerken in regio Ninove? Welkom bij Pollentia. Wij zijn een schilderbedrijf gevestigd in Lierde, in het zuiden van Oost-Vlaanderen. U kunt ons inschakelen voor professionele plafondwerken uit in heel de regio, van Ninove en Aalst tot Geraardsbergen en Zottegem.

 

Plafondwerken met oog voor detail

Onze aannemer zorgt voor uw plafondwerken in regio Ninove. Bij onze schilderwerken zorgen we ervoor dat uw plafond en uw muren in dezelfde tinten geschilderd worden. Zo wordt de ruimte één geheel en krijgt het een rustige en professionele uitstraling. Onze vakmannen zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring en kennis in huis. Tevens verzorgen wij niet alleen uw plafond en muren; bij ons rekent u op een totaalpakket. Heeft u een houten vloer in uw bedrijf liggen en is deze aan een opfrissing toe? Ook dit nemen wij onder handen met onze vloerwerken, zodat uw vloer weer prachtig glimt. U kunt ons inhuren voor nieuwbouwprojecten, maar evengoed voor renovatiewerken.

 

Onze projecten

ZIE MEER

thumbnail for Danszaal
thumbnail for Rouwcentrum De Deyn
thumbnail for Galaxy centrum fitness
thumbnail for Sint-Jozefscollege
thumbnail for Kantine tennis- en padelclub
thumbnail for Koffiebar Frank

Neem nu contact op met ons bedrijf

Bij ons bedrijf bent u verzekerd van plafondwerken van hoge kwaliteit. Maak een afspraak via ons contactformulier. We plannen dan zo snel mogelijk een gesprek om de details van uw project te bespreken. 

Contacteer ons!