Professionele schilderwerken met oog voor detail

Jarenlange ervaring in schilderwerken binnen en buiten

Pollentia uit Lierde is niet alleen aannemer van onder meer totaalprojecten, maar ook ervaren schilder, met oog voor detail. Die ervaring hebben we opgedaan in heel wat grote en kleine schilderwerken overal in Lierde, Ninove, Geraardsbergen en elders in Oost-Vlaanderen. Zo kunnen we ook uw schilderwerken in deze streek snel, secuur en met de grootste zorg opleveren. Naast schilderwerken realiseren we ook behangwerken en Gyprocwerken in gans Oost-Vlaanderen.

Kwaliteit aan een scherpe prijs

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe kwaliteit in schilderwerk eruitziet, op korte en lange termijn. Wij gaan dan ook resoluut voor kwaliteit en kiezen de juiste materialen op maat van uw project. Dat ziet u meteen, maar ook jaren nadien plukt u hiervan nog steeds de vruchten. Pollentia bewijst bovendien dat kwalitatieve schilderwerken niet duur hoeven te zijn. Wij werken immers aan een eerlijke, scherpe prijs.

Hoeveel kosten uw schilderwerken?

Uw gevel laten schilderen? Uw woning kaleien? Uw ramen beschermen of in een nieuwe kleur steken? Uw interieur, uw winkel of kantoor opfrissen met schilder- of behangwerk? Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken! Wij overhandigen u graag een offerte met een eerlijke prijs. Pollentia Schilderwerken is actief in Lierde, Ninove, Geraardsbergen en Heel Oost-Vlaanderen.