RENOVATIEWERKEN IN LIERDE

Uw renovatiewerken worden uitgevoerd door Pollentia in Lierde. Onze experts maken steeds gebruik van de beste materialen en de nieuwste technieken. Of u nu uw bedrijfsgebouw of uw woning wilt laten renoveren, wij zorgen steeds voor een professioneel resultaat op maat. Bij ons bedrijf bent u verzekerd van kwaliteit.

 

Ons bedrijf verzorgt uw renovatiewerken

Laat uw renovatiewerken over aan onze deskundige aannemer. Wij kunnen zowel de binnen- als de buitenkant van uw pand onder handen nemen. Dankzij onze deskundige schilderwerken krijgt het gebouw een volledig nieuwe uitstraling. Bij het renoveren maken onze vakmannen gebruik van de beste materialen, zodat uw bedrijfspand er straks weer als nieuw uitziet. Aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand kan er ook gebruik worden gemaakt van crepiwerken. Dit is een gevelversiering gemaakt van cement of zand. Wilt u ook uw vloer onder handen laten nemen? Wij zijn ook gespecialiseerd in vloerwerken.

 

Onze projecten

ZIE MEER

thumbnail for Koffiebar Frank
thumbnail for Kapel Kaprijke
thumbnail for Sint-Jozefscollege
thumbnail for Rouwcentrum De Deyn
thumbnail for Galaxy centrum fitness
thumbnail for Danszaal

Neem contact op met de aannemer

Als u renovatiewerken in Lierde wilt laten uitvoeren, komt u al snel uit bij ons bedrijf. Maak vandaag nog een afspraak via het contactformulier hieronder Wij nemen dan snel contact met u op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Contacteer ons!